уторак, 30. април 2013.

МОЈ ЗАВИЧАЈ У ПРОЛЕЋЕ

Филмић је настао од материјала прикупљеног на часовима у природи, изведеним у циљу припреме за писмени задатак из српског језика. Применили смо принцип очигледности, а писмени задатак је урађен веома успешно.



 Аутор фотографија коришћених у филмићу је одељење IV/6 











субота, 27. април 2013.

ПРОЛЕЋЕ У МОЈОЈ УЧИОНИЦИ

Комбинацијом наставних јединица из српског језика, у оквиру припреме за четврти писмени задатак, ликовне културе и слободних активности дошло је пролеће и у нашој учионици.










































ВАСКРШЊЕ РАДОСТИ

Дечја радост уочи Васкрса је немерљива, а креативност неминовна. Уживали смо шарајући јаја, природним материјалом: разним травкама, љуспама белог, црног и црвеног лука  и бојећи их природном бојом црног лука. Пилићима од вунице само смо обогатили наше дело, како бисмо више уживали у продуктима свог рада.
ВАСКРС ЈЕ НАЈДИВНИЈИ ПОРОДИЧНИ ПРАЗНИК, А МИ СМО ТО ДОКАЗАЛИ ЈЕР СМО, ЗАИСТА, ЈЕДНА СЛОЖНА ПОРОДИЦА!     












субота, 20. април 2013.

ОКРУЖНА СМОТРА РЕЦИТАТОРА


Окружна смотра рецитатора одржана је у организацији Сурдуличког културног центра, 18. 04. 2013. године. Овде смо завршили такмичење, али све похвале Филипу који се по први пут окушао у такмичењу рецитатора. На сликама је  још један од такмичара који је представљао нашу школу и наш град, а то је Богдана Спасић, ученица 1. разреда, са својом учитељицом Виолетом Станковић.




уторак, 2. април 2013.

НОВОГОДИШЊЕ ЧЕСТИТКЕ

ПРОНАЂЕНЕ ФОТОГРАФИЈЕ СУ УВЕК ДОБРО ДОШЛЕ!
ОВО СУ РУЧНО РАЂЕНЕ ЧЕСТИТКЕ КОЈИМА СМО МЕШТАНИМА ЧЕСТИТАЛИ НОВУ ГОДИНУ!